Реал Мадрид надви Манчестър Юнайтед в контрола, новите избухнаха
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Кралете" не сбъркаха срещу "червените дяволи"

Отборът на Реал Мадрид се наложи с 2:0 над Манчестър Юнайтед в контрола, която бе част от предсезонното турне и на двата отбора. Точни за “белия балет” бяха двете нови попълнения – Джуд Белигнам и Хоселу.

Резултатът бе открит едва в 6-ата минута когато Антонио Рюдигер изведе Белингам с прекрасно дълго подаване от собствената половина. Полузащитникът на свой ред прехвърли технично зле позициониралия се Андре Онана. До края на първата част Реал имаше няколко много добри възможности да удвои резултата, но Онана бе на висота и изкупи грешката си за първия гол.

Второто попадение бе истински шедьовър дело на Хоселу. То падна в 89-ата минута след прекрасно центриране на Лукас Васкес и акробатичен завършващ удар със задна ножица, който остави Онана безпомощен.

Следващия мач на  Реал ще бъде срещу Барселона на 30 юли, след което “кралете” ще изиграят последния си мач преди началото на сезона. Той ще се играе на 3 август и ще бъде срещу Ювентус.

Програмата на Манчестър Юнайтед е подобна, но “червените дяволи” ще изиграят една контрола повече. Първо те ще се изправят на 31 юли срещу Борусия Дортмунд, след което ще направят още две проверки на 5-ти и 6-ти август съответно срещу Ланс и Атлетик Билбао.