ESPN обяви голяма новина за Реал Мадрид и Мбапе
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
До две седмици Килиан Мбапе ще е играч на Реал, според медията

Предстои ли край на сагата с Килиан Мбапе? Испанският гранд Реал Мадрид възнамерява да завърши трансфера на френския национал в следващите две седмици. Според авторитетното издание ESPN, “лос бланкос” искат да финализират трансфера на звездния нападател на ПСЖ преди началото на Ла Лига, като се очаква да пръснат минимум 200 милиона евро за  Мбапе.

Реал Мадрид ще направи договор на Мбапе до 2029 г. Със същата продължителност е и контрактът на английския талант Джуд Белингам, който бе привлечен преди седмици. Двамата заедно с Винисиус се смятат за най-важните футболисти на “Кралския клуб” в бъдещия проект.

Трансферът на Мбапе на “Бернабеу” се смята за ключов от спортна гледна точка, тъй като в момента треньорът Карло Анчелоти има само един чист нападател – Хоселу. Фланелката с номер 9 в Реал Мадрид е свободна и чака новия си притежател, като е много вероятно това да бъде Килиан Мбапе.

През лятото на 2024 г. Килиан Мбапе ще стане свободен агент, но Реал Мадрид ще опита да го вземе още през това лято. Така и настоящия клуб на французина – ПСЖ, ще бъде доволен, тъй като ще спечели пари от своята звезда.

В момента името на Мбапе е спрягано с Ливърпул, като интерес към него има и от други големи отбори, но футболистът мисли само за Реал Мадрид.