Ница настоява да привлече защитник на Уулвърхемптън
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ница има нужда от нови играчи, Уулвс трябва да продава

Ница настоява да привлече крайния защитник на Уулвърхемптън – Раян Аит-Нури, възможно най-скоро. На фона на разочароващия сезон, в който завършиха на девето място в Лига 1, Ница ще опита да си възстанови по горните позиции в класирането през новия сезон, под ръководството на новия треньор Франческо Фариоли. Въпреки това, вече четирима футболисти напуснаха отбора от Южна Франция, като те все още нямат направен входящ трансфер.

Според френското издание SPORTS ZONE,  Ница се опитват да направят сделка за Аит-Нури, колкото се може по-бързо. Твърди се, че Ница вече е договорил личните условия на алжирския национал, който изглежда желае да се завърне във френския футбол.

В момента, Уулвърхемптън имат проблеми с финансовия феърплей и трябва да продават играчи. Проблемът идва, че ,,вълците” ще искат повече пари за защитника, именно за да могат по-бързо да се справят с финансовия феърплей, но не се знае дали Ница биха били съгласни да платят по-висока цена.

Включвайки първоначалния си престой под наем, Аит-Нури прекара последните три сезона на ,,Молиню”, записвайки общо 78 мача във всички състезания. През този период той отбеляза четири гола и направи осем асистенции.