Лутън няма да подпише с футболист на Уест Бромич
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Отборът от ,,Кенилорт Роуд" има спешна нужда от нов вратар

Съобщава се, че Лутън Таун се е провалил в опитите си да подпише с Алекс Палмър от Уест Бромич Албиън, като официалната оферта е била отхвърлена от отбора подвизаващ се в Чемпиъншип. ,,Шапкарите” се пребориха с натиска за промоция именно с Уест Бромич, за да си осигури класиране в топ 6 в Чемпиъншип, а Лутън впоследствие победи Ковънтри Сити във финалния плейоф на ,,Уембли Стейдиъм”, за да си осигури място в елита на Англия.

Според Express & Star, сделката, която щеше да доведе до трансфер на Палмър от Уест Бромич в Лутън, вече е отпаднала, като вратарят ще продължи да играе в Чемпиъншип през следващия сезон. Знае се, че ,,шапкарите” са изпратили официална оферта до Уест Бром за 26-годишният футболист през уикенда и тази оферта е имала незабавни последици, като вратаря не беше в групата за последната контрола на отбора срещу Болтън Уондърърс загубена с 3-4.

Докладът твърди, че Лутън е бил готов да плати трансферната сума за Алекс Палмър наведнъж, а не на няколко вноски, което означава, че от Уест Бромич първоначално са били готови да обмислят евентуална сделка, но впоследствие всичко е пропаднало.

Лутън продължава с усиленото търсене на вратар, което изглежда ще продължи през август, като новодошлите във Висшата лига имат по-малко от две седмици да намерят някой, преди първия им мач с Брайтън.