Етър официално се подсили с крило от Венецуела
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Европа е нова реалност и това ще повлияе много добре както на кариерата ми, така и на мен самия", сподели Алехандро.

От ръководството на втородивизионния Етър Велико Търново анонсираха официално привличането на венецуелския нападател Алехандро.

21-годишният флангови нападател подписа в днешния ден договор с “виолетовите” за 1+1 години.

“Етър е отличен клуб, с много добър стадион и условия, приветливи хора. Градът е много хубав. Благодарен съм, че съм тук и нямам търпение да започна да играя и да помагам на отбора. България ми харесва, нищо не знам за културата, но се опитвам да науча повече”, заяви Алехандро пред сайта на клуба.

“Изиграх добри мачове във Венецуела и мениджърите се свързаха с мен и осъществихме трансфера ми в Етър. Играя във Венецуела от 17-годишен, първо започнах в Арагуа, преминах през Атлетико Венецуела и Депортиво Лара. Последният тим е най-силен, с много спечелени първенства и е играл за Копа Либертадорес. Сега идвам тук, Европа е нова реалност и това ще повлияе много добре както на кариерата ми, така и на мен самия“, каза още Алехандро.

Нападателят, който е роден на 23-ти февруари 2001-ва година, няма да е на линия за утрешния двубой на “Ивайло” срещу Созопол, тъй като се очаква жълтата му карта.