Феноменалният рейд на Загорец на югоизток продължава
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Вдъхновен Загорец продължи с наказателните си акции в Югоизточната Трета лига, прегазвайки Левски (Карлово) с 6:1 в среща от седмия кръг на първенството.

След шестата си победа новозагорци, които все още не познават вкуса на поражението, оглавяват подреждането с 19 точки, оставяйки зад себе си Атлетик (Куклен) с 18, Гигант (Съединение) и Черноморец (Бургас) – с 16.

В герой за тима на Мирослав Миндев се превърна Георги Йорданов, който увенча силната си игра с хеттрик. Две попадения добави Пламен Иванов, а точен от дузпа беше капитанът Иван Стоянов, който доскоро обличаше екипа на елитния Етър.

Първото полувреме завърши наравно – 1:1, но след подновяването на играта Загорец беше пълен господар на терена и зарадва многобройната публика с пет безответни гола.

Ансамбълът на Миндев може да се похвали и с най-резултатното нападение в групата, като на сметката си вече има цели 19 попадения.

Съставът на новозагорци:

Иван Стоянов; Явор Иванов, Николай Янков, Милен Митев, Мартин Маринов, Коста Янев, Иван Стоянов (капитан), Ивелин Иванов, Добромир Димитров, Георги Йорданов, Александър Хардалов

В следващия кръг Загорец приема 9-ия в подреждането Спартак (Пловдив), като двубоят ще се състои на 26 септември, събота, от 17.00 часа. Ден по-късно Левски (Карлово) е домакин на Атлетик.