google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Подкрепете българските фенове. На това ръководство не му остава много време", пишат унгарците

Унгарската ултрас страница „Hungarian Fanatics“ публикува своята позиция и коментар за предстоящото гостуване на отбора на България в много важен мач за маджарите в битката за класиране на Евро 2024. Както вече стана ясно, мачът между България и Унгария остава на Националния стадион „Васил Левски“ и ще се проведе без публика.

Унгарците изразяват подкрепата си към българските фенове в битката срещу ръководството на Българския футболен съюз. ” Никой не заслужава такъв футболен съюз”, пишат маджарите.

„Два дни преди срещата се реши къде ще се проведе България – Унгария. Остава първоначалното решение, че двубоят ще се играе в София.

Малко тръгват на път, заедно ще гледаме двубоя в столицата, при интерес може да намерите нашите събития, ще ви помогнем, ако не успеете. Не се колебайте да пишете.

Подкрепете българските фенове, на това ръководство не му остава много време, една държава, членка на УЕФА, трябваше да се погрижи много по-сериозно за собствените си привърженици и разбира се, нашите фенове. Никой не заслужава такъв футболен съюз! Това вероятно никога не се е случвало в африканските страни…

Хайде, Унгария!”, пишат Hungarian Fanatics.