google новини лого Последвай ни
Добави коментар

От ЦСКА са регистрира изключително голям интерес към билети за първия двубой, след рестартирането на efbet Лигата, срещу Локомотив (Пловдив). “Червените” първо пуснаха виртуални билети за мача, но след като излезе решението на министерство на здравеопазването, че футболни фенове могат да присъстват по стадионите, стартира продажба и на реални пропуски. 

Все пак част от билетите ще останат само виртуални, защото клубът може да използва само 30% от капацитета на стадион “Българска Армия”. Това означава, че на трибуните ще могат да присъстват не повече от 5-6 хиляди зрители.

Очакванията са тази бройка много бързо да бъде прескочена, тъй като феновете на ЦСКА показват засилена активност в покупката на билети през последните няколко дни.

🔥🔥🔥🔥🛒 С атрактивно намаление от 50%, клубът предлага ограничено количество официални екипи на тима за сезон 2019/20….

Gepostet von CSKA Sofia FC am Dienstag, 2. Juni 2020

Според информация на вестник “Тема спорт”, на “Армията” вече са отчели няколко хиляди продадени пропуска. Всички приходи от продажбата на билетите ще бъдат използвани за инвестиции в школата на клуба. Това се превърна в честа практика от ЦСКА, като вече няколко пъти, парите от маркетингови пера бяха пренасочвани към детско-юношеската школа на столичния гранд.