Добави коментар
Опитният наставник си тръгва от дунавския град заради здравословните си проблеми

Ферарио Спасов оваканти треньорския пост на спечелилия промоция за Втора лига Левски (Лом) поради здравословни проблеми, обявиха от клуба от дунавския град.

Ломчани разкриха, че опитният наставник, който преди няколко месеца замени Благой Кръстанов, е обявил решението си след последния двубой на отбора в Северозападна Трета лига – победата с 2:0 като гост на втория в подреждането Вихър (Славяново).

„Благодаря на момчетата, които се раздаваха във всеки мач и заслужено спечелихме първенството и промоция във Втора лига,“ заяви бившият предводител на Литекс, ЦСКА и Ботев (Пловдив) Спасов.

„Този успех би бил невъзможен без ръководството на клуба начело с Гаврил Гаврилов, на кмета д-р Гаврилов, на всички, които милеят за футбола и няма и за една година възстановиха стадиона и направиха успешен футболен клуб.

„За съжаление, болестта ми попречи да продължа с отбора и в професионалния футбол. Тръгвам си удовлетворен от успеха и с добри спомени, а на „Левски“ (Лом) пожелавам нови успехи!“

В началото на април 59-годишният Спасов премина през неприятен период. Спасов беше в прединфарктно състояние и се наложи за няколко дни да остане на лечение в болница.

Левски (Лом) спечели промоцията за втория ешелон по особено убедителен начин, като не допусна нито едно поражение в 34-те си мача през сезона.

Добави коментар
Гласувай: