Фратези: Срамно е бъде освиркван национал в Италия!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Национал да бъде освиркван от собствените си фенове… такова нещо досега не бях виждал - продължи състезателят на Интер. - Не го разбирам това нещо, защото в случая ние представляваме Италия.

Полузащитникът на италианския национален тим Давиде Фратези е разочарован от негативното отношение на тифозите в Милано към вратаря Джанлуиджи Донарума. Той често е критикуван и обиждан от запалянковците на Милан, като същото се случи и в изминалата европейска квалификация срещу Украйна (2:1) във вторник вечер, играна на “Джузепе Меаца”. В нея футболистът на Пари Сен Жермен дори носеше капитанската лента.

Привържениците на “росонерите” още не могат да му простят напускането на клуба преди време.

“Честно казано, това беше срамно”, изрази недоволството си Фратези пред “Скай Спорт Италия”. Въпросният футболист вкара и двете попадения за еврошампионите.

“Национал да бъде освиркван от собствените си фенове… такова нещо досега не бях виждал – продължи състезателят на Интер. – Не го разбирам това нещо, защото в случая ние представляваме Италия. Отидох при Джио и му казах, че е страхотен и всички го обичаме, но по принцип той не се нуждае от тези думи. Донарума е топ играч, който с лекота може да се справи с това”

Лошото за вратаря е, че през ноември му предстои нова поява на стадиона на Милан за мача между италианците и ПСЖ от Шампионската лига.