Футболист на Тотнъм: Рано е да кажем дали сме претендети за титлата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Твърде рано е да кажем дали сме претенденти за титлата, но ще продължим по този начин", заяви Мики ван де Вен

Нидерландският бранител Мики ван де Вен премина от Волфсбург в Тотнъм през това лято. Централният защитник на “шпорите” се радва на силен старт на сезон 2023/24. Той направи кратко изказване относно шансовете на тима да спечели Висшата лига. Бившият футболист на Волфсбург показа, че е здраво стъпил на земята и не обръща внимание на писанията и спекулациите около „шпорите” да се борят за короната в Премиър Лийг.

Лондонският тим стартира отлично сезона и след успеха над Ливърпул през уикенда излезе на втората позиция във временното класиране, изоставайки с точка от лидера Манчестър Сити. Според нидерландския национал обаче Тотнъм все още не може да се нарече претендент за титлата.

„Твърде рано е, но се надявам да продължим по същия начин и в края ще видим докъде можем да стигнем. Твърде рано е да кажем дали сме претенденти за титлата, но ще продължим по този начин. Искаме най-доброто през тази кампания, така че нека видим”, каза Ван де Вен.

На Тотнъм предстои гостуване на Лутън в събота и воденият от Ангелос Постекоглу отбор ще преследва нова победа в първенството.