Георги Градев: Остава да вкараме публиката на стадиона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"До края на деня ще пуснем нова жалба до съда в Лозана и ще искаме да се отвори стадиона за публика, тъй като за мен е абсурдно, че УЕФА и БФС са съгласни да няма публика на мача, без да има дисциплинарно нарушение", каза той.

Адвокатът по спортно право Георги Градев анонсира, че ще бъде входирана жалба до съда в Лозана да има публика на предстоящия сблъсък между България и Унгария за класиране на Европейско първенство в Германия.

Както е известно, двубоят между двата отбора ще се проведе на Националния стадион “Васил Левски” в София.

“От ден първи говоря, че мачът ще се играе в София. Към днешна дата мачът ще се играе в София. Разбрахме кой от какво разбира и кой лъже. Онзи с умрялото куче нищо не разбира и този с алкохола нищо не разбира. Ясно е за всички. Мач ще има и той ще е в София както всички организирани фенове искахме, започна Градев.

“Остава втората битка и тя е да вкараме публиката на стадиона. В тази връзка в момента в офиса колегите пишат нова жалба. До края на деня ще пуснем нова жалба до съда в Лозана и ще искаме да се отвори стадиона за публика, тъй като за мен е абсурдно, че УЕФА и БФС са съгласни да няма публика на мача, без да има дисциплинарно нарушение. За мен това е безумие и според мен оставки задължително на Борислав Михайлов и лицето Зоран Лакович от УЕФА, който е виновен в тази ситуация”, коментира Градев.