Героят за Левски: Това е най-хубавият момент в живота ми
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Те са огромни. Трябва да им благодаря за начина, по който ни подкрепиха. Този гол е благодарение на тях", заяви Роналдо за феновете на "сините"

Офанзивният футболист на Левски – Роналдо, който тази вечер донесе успеха срещу Апоел Беер Шева, заяви, че победният му гол е най-хубавият момент в живота му. Той поздрави привържениците на тима за невероятната подкрепа на “Герена” и посвети гола си на феновете.

“Това е най-хубавият момент в живота ми. Много съм щастлив от това, което донесох на феновете. Заслужавахме.Това беше наградата за начина, по който играхме,” започна Роналдо.

“За 7 дни изиграхме два много сериозни двубоя. Млад състав сме. Напасваме се. Имаме нови играчи в тима. В крайна сметка, видяхте, че е от голямо значение, че сме добре подготвени физически. Вкарахме в края, играхме добре до последния сигнал. Гледаме напред”, допълни бразилецът.

Искам да ги поздравя за празника, който ни устроиха, за начина, по който ни подкрепиха, Те са огромни. Трябва да им благодаря за начина, по който ни подкрепиха. Този гол е благодарение на тях.

Знаем, че ще е труден мач, но това е футболът. Ние ще ги проучим и те нас. Ще изиграем още един добър мач, голям мач и винаги ще направим така Левски да върви нагоре и да е там, където трябва”, каза нападателят на Левски.