Ники Костов: Много сладка победа, имаме шансове срещу Айнтрахт
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не очаквахме да спечелим в последната минута, но така се разви срещата", каза треньорът на Левски

Треньорът на Левски Николай Костов бе щастлив от елиминирането на Апоел Беер Шева в 3-ия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. “Сините” постигнаха драматична победа с 2:1 с победен гол в 96-ата минута на срещата. Наставникът на столичния тим вярва, че Левски има шансове срещу Айнтрахт, който ги чака в плейофите на състезанието.

“Много е сладка победата, сега е моментът да поздравя нашите привърженици, които от първата до последната минута бяха 12-ия ни играч. Поздравявам футболистите, играха доста умно в този мач. Стана такъв мач, какъвто го очаквахме. Противникът не е за подценяване. Не очаквахме да спечелим в последната минута, но така се разви срещата. Не успяхме да запазим гола преднина. Щастливи сме, че победихме. Това е денят на Левски”, заяви Костов.

„Изтощиха се футболистите и трябваше да отстъпим в средата на терена. Роналдо беше готов за смяна. Заменихме Уелтон, който получи крампи. Като че ли Бог гледа отгоре и помага.

“Наложихме волята си в последните минути. Нашият млад отбор издържа по-добре на физика. Страхотна обстановка създадоха феновете. Даже голът на Роналдо е награда за тях. Тази победа не е само на нашите футболисти, ами и на нашите привърженици”, каза Костов.

“Няма как да говоря отсега как ще изглеждаме в мача с Айнтрахт. Въпросът е, че достигнахме дотук. Това ще е много добър тест за нашия тим. Имаме си своите шансове, не трябва да ги зачеркваме. Надявам се на добра игра и добър резултат. Важното е нашите футболисти да се възстановят“, заяви още треньорът на Левски.