Геша след победата на Локо:”И аз не знам каква е ситуацията”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Старши треньорът на Локомотив (Горна Оряховица) Георги Иванов, заменил само преди няколко дни Милчо Сирмов, заяви след победата с 1:0 над Витоша (Бистрица), че дори той не е наясно какво точно се случва в клуба.

“Железничарите” се добраха до късния успех, след като Владислав Мирчев превърна в гол дузпата, отсъдена за поваляне в наказателното поле на Джинейт Яшар.

Двубоят в Бистрица се игра при изключително тежки условия заради изсипалия се дъжд.

“Тук, на този терен, за разни тактически прийоми и футболни достойнства много трудно може да говорим,” коментира Иванов. “Но може да се говори за мъжество, характер, воля. Нашият отбор показа тези качества и дочакахме момента, в който спечели мача.

“Цяла седмица се занимавахме с неуредици около отбора. Дойдохме с 14-15 човека, включително и юноши. След като всичко е свършило добре, няма как да не бъда доволен.

“Нямахме и смени, ако се беше случило нещо, нямахме вариант да променим събитияра. Един Владо Мирчев игра централен защитник, справи се чудесно. Адмирации за характера на отбора!”

“Ситуацията (в клуба) и аз не я знам. Имаше някакви общо събрания, което се провалиха… Отборът остана без ръководство в един момент, надявам се тази седмица да започнат да се изясняват нещата. Освободиха се хора… И аз не знам по какви причини

“Тази победа дава една глътка въздух малко по-оптимистично и уверено да си решим проблемите в клуба.

Иванов заяви, че мачовете в турнира за Купата на България не са приоритет на отбора и в тях ще бъде дадена почивка на основните състезатели.

“Купата е ясно, че няма да я вземем,” каза Геша. “Мисля, че в този мач ще се даде почивка на малкото хора, които имаме, защото те ще трябва да носят тежестта на гърба си. Днес всички играха 90 минути без смяна на този тежък терен. Противникът поосвежи отбора си, а при нас ситуацията беше до където оцелеем.”