google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Специалистът предрича сериозни трудности за ЦСКА в днешния мач на "Българска армия"

Георги Василев – специалистът, спечелил шампионската титла както с Етър, така и с ЦСКА, прогнозира сериозни трудности за Армейците в днешното им домакинство срещу Болярите.

Червените не успяха да стигнат до победата в последните си два мача, като дори не съумяха да се разпишат в тях. Етър пък, както отбелязва и Генерала, се носи върху гребена на вълната – Болярите са в серия от три срещи без загуба, а миналия уикенд напомпаха самочувствието си с убедителен успех срещу ЦСКА 1948 – 3:1.

“Класирането не отразява точно силата на великотърновци,” коментира Василев пред “Тема Спорт”. “Заради това и очаквам много интересен двубой. ЦСКА със сигурност ще трябва да се доказва след колебливите изяви напоследък.

“Последните мачове на Етър подсказват, че отборът се намира в добро състояние, затова и се вижда настроение в играта. На домакините хич няма да им е лесно.

“Домакините определено ще искат да се докажат пред привържениците си, но ще трябва да се наложат над съперник, който вече натрупа самочувствие. Мачът не предполага да има никакво подценяване, убеден съм, че Бруно Акрапович ще обърне внимание на това нещо.

“Атакуващите футболисти на “червените” са длъжници. Като цяло отборът трябва да покаже, че може да превъзмогне липсата на Али Соу. Колкото до Етър – момчетата на Александър Томаш са на гребена на вълната.

“Играта им става все по-приятна за гледане, като това се дължи и на доброто представяне на част от новите чуждестранни попълнения.”

Двубоят започва в 17.00 часа и е един от мачовете по телевизията днес – ще бъде излъчен пряко по “Диема Спорт”, а също така може да бъде проследен в Winbet app за iOS и Android.