Херо: Младите имат потенциал, бъдещето е в тях
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Най-важното е да се предпазим от контузии на този етап", категоричен е наставникът на Берое

Треньорът на Берое Димитър Димитров заяви след контролата с Янтра (Габрово), която заралии спечелиха с 3:0, че резултатът не го интересува толкова, колкото поведението на футболистите на терена. Херо отличи изявите на младите футболисти в тима и заяви, че имат нужния потенциал.

„Резултатът е последното нещо, което ме интересува в контролите, винаги съм го казвал. Имахме тежка седмица с доста сериозни натоварвания, затова беше важно поведението на футболистите. Имаше играчи, които не играха поради различни причини, но се надявам в следващите мачове да ги видим, за да се поддържа оптимално състояние на отбора. Няма как да не съм доволен от младите в отбора, постараха се. Имат потенциал в себе си, просто трябва да го развиват. Бъдещето е в младите.“

„Най-важното е да се предпазим от контузии на този етап. Натоварванията са доста сериозни на този етап. Ще тренираме почти всеки ден двуразово, успоредно с това ще имаме контроли. Няма да бъдем в добро функционално състояние, заради сериозното натоварване. Надявам се последните 10 дни преди шампионата да намалим натоварването и да освежим отбора“, добави специалистът.