Холанд: Оценявам подкрепата, но понякога е леко стресиращо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Започвам малко да се уморявам от собственото си име“, заяви норвежецът

Норвежката футболна звезда Ерлинг Холанд сподели интересно мнение, след като неговата страна срази Кипър в европейска квалификация с 4:0 като гост. Нападателят на Ман Сити отбеляза едно от попаденията срещу кипърците за категоричния успех. След мача кипърските фенове аплодираха Холнад, който обаче изглежда уморен от целия шум около него и известността.

„Понякога е леко стресиращо и започвам малко да се уморявам от собственото си име“, каза той пред камерата на телевизия „TV2“, макар че впоследствие благодари за жеста:

„Оценявам подкрепата, така че няма да се оплаквам. Tова беше важен успех и сега трябва да започнем да мислим за мача с Испания. Всички се борихме добре. Сега остава само да се върнем у дома, в Осло, и да се подготвим добре за следващия мач. Знаем, че Испания е добър отбор, един от най-добрите. Трябва да дадем всичко от себе си и цяла Норвегия трябва да ни подкрепя“, каза Холанд след мача с Кипър.

Ерлинг Холанд има 8 гола в 8 срещи през сезона във Висшата лига. Някои специалисти го критикуват за изявите му напсоледък, тъй като не вкара гол в последните 3 двубоя на Ман Сити, като игра пълни 90 минути в тях, а отборът му допусна загуби от Уулвс и Арсенал в Премиър Лийг.