И Павел Върба се завръща за сблъсъка с Берое
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Ден след като се разбра, че бранителят на Лудогорец Георги Терзиев е напълно готов за игра и ще бъде на разположение за двубоя с временния лидер Берое, стана ясно, че старши треньорът Павел Върба също е възстановен.

Миналата седмица чешкият наставник бе приет по спешност в русенската клиника “Медика” заради остра тромбоза на феморалната вена, но в понеделник беше изписан и отново води тренировките на тима.

Върба със сигурност се завръща на пейката за дуела с Берое, като при гостуването на ЦСКА София в неделя неговите функции бяха изпълнявани от асистента му Станислав Генчев.

Утре в 17.30 часа Върба ще даде обичайната си онлайн-пресконференция.

Терзиев също е на разположение, след като игра 45 минути за разгромната победа на Лудогорец II с 4:1 над Струмска слава във Втора лига. В дните след това той се чувстваше добре и лекарският щаб даде зелена светлина за готовността му за мача със старозагорци.

Терзиев получи трамвмата по време на категоричната победа на Лудогорец с 3:0 над Славия на 14 август. В средата на втората част защитникът получи разтежение на бедрен мускул и бе принудително заменен. Прогнозите бяха, че той ще отсъства от игра около 20 дни, но по-късно състоянието му се усложни.