google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Павел Върба с коментар след загубата от Антверп в първия мач от груповата фаза на Лига Европа

Наставникът на Лудогорец Павел Върба сподели след поражението от Роял Антверп с 1:2 на старта на груповата фаза на Лига Европа, че неговите възпитаници са допуснали много неточности. Чешкият специалист заяви, че футболът в Европа е много по-различен от вътрешното първенство.

“Допуснахме неточности. Не показахме играта, която искахме, дори правихме непредизвикани грешки. Някои футболисти играха за първи път в Европа. Възможно е на някои напрежението да им беше в повече. Имахме 3-4 чисти положения, но не успяхме да вкараме. Трябваше да ги изиграем по-добре”, започна чешкият наставник.

“В Лига Европа участват много качествени отбори, няма нищо общо с вътрешното първенство. В първенството съперниците трудно създават положения срещу нас. В Европа отборите са качествени, футболът е съвсем друг. Аз казах и вчера за нас това беше много важен мач. Чакат ни още пет двубоя, ще бъде много тежко, но ще видим какво ще се случи. Има още 5 мача и 15 точки за печелене, надявам се да спечелим колкото се може повече. Доколкото знам Десподов е получил разтежение на бедрото, ще изчакаме до утре лекарският щаб да пояссни”, сподели Павел Върба.