Върба: “Резултатът от първия мач е много важен!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Левият бранител Антон Недялков е готов за игра

Наставникът на Лудогорец Павел Върба изрази увереността си, че неговият тим ще представи коренно различна продукция срещу белгийския Антверп в Лига Европа от тази срещу Царско село в последния кръг в Първа лига.

Чешкият специалист заяви, че резултатът в първия мач в групата винаги е от особено значение и затова неговите момчета ще подходят към срещата по възможно най-сериозния начин.

“Мачът от последния кръг срещу Царско село не беше добър,” заяви Върба. “Разбира се, съставът ще бъде коренно различен от последния ни мач.

“Имахме и играчи, които играха за националните си тимове, някои футболисти имаха тежка програма, беше резонно да получат почивка в предишния мач. Утре обаче ще бъдат на линия и очаквам добър мач.

“Мисля, че рядко в групите на Шампионската лига или Лига Европа може да бъдете спокойни, особено преди първия мач.

“Винаги има напрежение, особено преди първия мач. Психически сме готови за този мач. Първият резултат е много важен и ще бъде важен за всички останали срещи.

“За нас е много важно, че сме домакини. Имаме по двама футболисти на всеки пост.Това се отнася и за левия бек. Имаме варианти кой може да замести Антон Недялков, ако той не е на личния. Той обаче е добре и се надявам утре да изиграе един добър мач.”