Илиан Илиев след равенството на “Армията”: Справедлив резултат
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Можехме да вземем нещо повече, но и ЦСКА имаха ситуации", призна той.

Старши треньорът на Черно море – Илиан Илиев, направи анализ на изминалия мач срещу ЦСКА, който завърши наравно 1:1. Така “моряците” продължават да бъдат непобедени до момента през кампанията.

“Да, може би според играта заслужавахме нещо повече, но пък ЦСКА създадоха ситуации през второто полувреме и ние имахме, но можеше да стане 2:0. Влязохме малко респектирани, не съм доволен от тези грешки, в които ни липсва самочувствие, в един момент излязоха двама срещу Иван Дюлгеров. Голът им стана от липса на самочувствие. Не трябва да позволяваме такива неща на ЦСКА, виждахме тяхното състояние, ситуациите им вдигнаха повече публиката, можеха да затворят мача”, заяви Илиев.

“През останалото време показахме, че на този етап сме по-добри игрово от тях. Знаехме, че ЦСКА ще подкрепи публиката, може би и от това някои наши момчета така влязоха в мача, през първото полувреме създадоха ситуации, които са задължително, можехме да вземем нещо повече, но и ЦСКА имаха ситуации. Справедлив резултат, трябва да признаем”, каза той.

“Това е футболът, и двата отбора имаха ситуации. В предния двубой трябваше да подходим умно и го направихме, търпяхме, чакахме си момента и настъпихме по-агресивно, когато трябваше. Днес изиграхме мача, както искахме. Знаехме, че вървейки мачът, ако няма положителен резултат или игра от другата страна, ще стане на трибуните такова настроение, което да ни фаворизира нас, и успяхме да го постигнем”, обясни Илиан Илиев.

“Като цяло доволен съм от футболистите, но на влизане в съблекалнята повече са недоволни от резултата, това показва израстването на самочувствието в нашия отбор. Машадо? Със сигурност има интерес към него, с Бенфика приключиха нещата, но има от други места интерес. Ние като клуб нямаме чак такова желание да го продаваме, но има доста преса откъм агентите му. Футболът, който може би на 99% знае, че си тръгва да играе така и да не иска да излиза до края, и то на 20 години, това показва голям характер. Трудно ще го заменим на този етап, наистина може би напуска. Важно е да сме добре подготвени и да държим добро темпо, при по-бавничко темпо се изравняват силите”, завърши треньорът на “моряците”.