Назон: Има умора, с която трябва да се справим
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Днес не спечелихме, но и не загубихме", каза хаитянинът.

Централният нападател на ЦСКА – Дюкенс Назон, бе много разочарован след равенството 1:1 срещу Черно море на стадион “Българска армия” в двубой от 7-ия кръг на родното първенство.

“Разочарован съм, защото беше домакински мач. Мисля, че Черно море не трябва да взима нищо от гостуването си тук, защото това е нашият дом. Имахме шансове за гол, но не вкарахме. Липсват ни малките детайли и трябва да ги нагодим, за да се борим за титлата”, коментира Назон.

“Мач след мач започваме да играем по-добре. Завръщаме се към нашия футбол. Трябва да вкараме възможностите си, това беше проблемът днес. В същото време не трябва да пускаме такива попадения”, обяви нападателят.

“Мисля, че атмосферата е добре. Не мисля, че ритъмът ни липсва, дойдоха доста нови футболисти. Нямахме достатъчно почивка. Трябва да гледаме позитивно. Днес не спечелихме, но и не загубихме”, добави той.

“Обичам да помагам на отбора и да съм ефективен. Доволен съм, че вкарах, но първата ми цел да е помагам на отбора. Успехите ще зарадват феновете, сигурен съм, че ще ги видим да ни подкрепят. Аз им вярвам, надявам се и те да ни повярват. Има умора, с която трябва да се справим. Позитивните резултати ще направят така, че с феновете да сме едно”, завърши Дюкенс Назон.