Sesame предвижда триумф за Ювентус срещу Болоня
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Старата госпожа" ще се стреми да запише втора поредна победа в Серия А

Ювентус ще изиграе първия си мач пред своите фенове за сезон 2023/24 в Серия А днес, когато от 19:30 ч. приема тима на Болоня в среща от втория кръг на първенството. Букмейкърите предвиждат успех за тима на Масимилиано Алегри. В секцията със Sesame спортни залози за Серия А виждаме, че коефициентът за победа на Ювентус е 1.56. Сезам има и Летящи коефициенти за този двубой – промоция за по-високи ставки на краен изход. Дали обаче торинският гранд ще триумфира над Болоня тази вечер?

Миналият сезон беше кошмарен за Ювентус, който беше наказан с отнемане на точки, завърши на седмо място в Серия А и оттогава беше наказан от европейските състезания от УЕФА. Но в откриването на кампанията в Серия А срещу Удинезе миналия уикенд те изглеждаха далеч от клуб в хаос, помитайки опонентите си с 3:0 на “Дачия Арена”. “Старата госпожа” отбеляза и трите гола през първото полувреме на двубоя, като и двамата нападатели – Федерико Киеза и Душан Влахович, записаха имената си сред голмайсторите. Това атакуващо ду би трябвало да създаде много проблеми на Болоня в предстоящия двубой.

Въпреки проблемите си през миналия сезон, “бианконерите” бяха доста безмилостни на собствен терен, като записаха 13 от своите 22 победи в Серия А и отбелязаха 38 от своите 56 гола в лигата. Измина повече от десетилетие, откакто Болоня спечели мач от първенството като гост на Ювентус и това не изглежда да се промени скоро. Гостите загубиха първия си мач за сезона срещу Милан в понеделник, като според коефициентите на Сезам няма да успеят да се противопоставят и на Ювентус на “Алианц Стейдиъм”.