Inbet дава сериозно предимство на Барселона срещу Севиля
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Каталунците ще се стремят да се върнат на победния път в Ла Лига

Осмият кръг в Ла Лига започва с много интригуващ двубой – Барселона приема Севиля тази вечер от 22:00 ч. Каталунският гранд направи реми 2:2 с Майорка в последния си мач и треньорът Шави Ернандес бе доста разочарован. Сега Барса ще се стреми да се върне на победния път. Букмейкърът Inbet дава предимство на Барселона за победата в предстоящия двубй със Севиля. В секция inbet футболни залози виждаме, че ставката за победа на Барселона е 1.38, докато успех на Севиля е оценен със 7.75. Дали андалусийци имат сили да поднесат изненада в срещатa?

Лос Рохибланкос не използваха нито един от Серхио Рамос, Лукас Окампос и Иван Ракитич при победата си с 5:1 над Алмерия в Ла Лига в миналия кръг. Треньорът Хосе Луис Мендилибар вероятно им е дал почивка, за да бъдат напълно подготвени за пътуването срещу Барса. Севилският клуб загуби последните си три двубоя с каталунците като не успя да вкара дори гол, но дали може да промени тази история?

Рамос не е непознат за Барселона. Той се е изправял срещу тях много пъти през кариерата си, докато беше в Реал Мадрид. Защитникът ще се стреми да държи Левандовски и компания на разстояние, като същевременно иска да опита късмета си и да вкара гол. Полският нападател влезе от резервната скамейка след час срещу Майорка. Шави със сигурност ще го върне в титулярния състав, за да се изправи срещу Севиля. Бившата звезда на Байерн Мюнхен вече има 8 гола през този сезон в Ла Лига в 7 изяви.

Барселона ще има няколко аут играчи за този мач. Френки де Йонг ще се нуждае от още шест седмици, за да се излекува от травмата на глезена, която получи миналата седмица. Освен това проблемът с бедрото ще държи Педри извън състава. Севиля пък ще бъде без играчи като Оливър Торес, Мариано Диас и Маркос Акуна. Логично Барселона е фаворит на Inbet да спечели предстоящия мач, но със сигурност двубоят ще бъде оспорван.