Интер се приближава до бранител на Байерн Мюнхен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Французинът е пропуснал тренировка на баварците

Централният защитник на Байерн Мюнхен Бенжамен Павар е пропуснал последната тренировка на тима, съобщи по-рано днес Фабрицио Романо. Официалната причина за отсъствието на французина е болест, но това може и да не е така, защото той чака потвърждение от Байерн, че може да напусне тима и да се присъедини към Интер. Баварците обаче за момента отказват, което може би е накарало Павар да вземе по-радикални мерки и да накара ръководството да му позволи да напусне.

Интересът към Павар това лято бе много голям. Първоначално в битка за неговия подпис влязоха Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити. Впоследствие обаче и двата манчестърски гранда се отказаха от французина по една или друга причина. Това даде шанс на Интер да се намеси в преговорите и най-вероятно да осигури подписа на френския национал.

Очаква се Байерн все пак да склони да се раздели с играча си в края на трансферния прозорец. Баварците искат 32 милиона евро за услугите на Павар, които от Интер са склонни да платят. Най-вероятно трансферът ще бъде осъществен до края на седмицата.