Раздор в Саудитска Арабия след само месец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Напрежението в съблекалнята на Ал-Итихад е достигнало връхна точка

Днес в медийното пространство се появиха слухове за зарастваща се вражда в отбора от Саудитска Арабия Ал-Итихад. Според информацията мениджърът на тима Нуно Еспирито Санто е уведомил ръководството, че нападателят Карим Бензема не се вписва в тактическия му план. Твърди се, че португалецът изобщо не е искал Бензема в отбора си още в началото, но искането му е било пренебрегнато.

Бензема бе привлечен като емблема и звезда на Ал-Итихад в началото на месеца и той започна сезона силно с няколко гола. Изглежда обаче за треньорът му това не е достатъчно и той иска отборът му да играе по различен начин. Враждата между тях се е засилила още повече когато Бензема е поискал да стане капитан на отбора, но Нуно е отхвърлил категорично това предложение.

Според информацията носителят на Златната топка се е почувствал “некомфортно” от отношението на треньора си, което може да доведе до напускането на един от двамата. По вероятно обаче е това да е Нуно Еспирито Санто, тъй като Бензема се ползва със статут на звезда в новия си отбор и целият проект трябва да се гради около него.