Исландски нападател обясни за раздялата с ЦСКА 1948
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Видар Кяртансон не искал да бъде със статут на резерва при "червените".

Нападателят Видар Кяртансон разтрогна контракта си с ЦСКА 1948 преди дни, тъй като не успя да се наложи при “червените”.

Исландският таран, който записа на сметката си 13 мача и 1 гол за столичния тим, проговори за престоя си в редиците на тима.

“Дойдох в ЦСКА 1948, след като не бях играл за Атромитос от март. Пристигнах точно преди началото на първенството, естествено не в много добро състояние, така че знаех, че ще ми отнеме известно време, за да вляза във форма и да започна да играя”, заяви Кяртансон в интервю за “Morgunbladid”.

“Мислех, че отношението към мен е прекалено. Понякога се чувствах сякаш съм бил оценен от първите два мача, когато не бях в много добра форма”, продължи нападателят.

“След това вкарах първия си гол и си мислех, че нещата ще се получат. Впоследствие започнах като титуляр в следващия мач, но не успях да отбележа в него и ме пратиха обратно на пейката. Тогава си помислих, че или ще бъда тук, за да играя във всички мачове, както се разбрахме първоначално, или ще си тръгна”, коментира още Видар Кяртансон.