Испанец последва Любо Пенев в ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Това е четвърто завръщане на Ел Голеадор на "Българска армия", само Димитър Пенев е оглавявал Червените по-често

Пабло Караско Гомес – испанецът, работил заедно с Любо Пенев в Царско село, ще бъде негов асистент и при поредния му престой в ЦСКА, започнал в края на миналата седмица.

В близките дни се очаква щабът на Ел Голеадор да се попълни с нови имена, като не е изключено в Борисовата градина да акостира още един испански специалист.

Пабло Караско Гомес бе част от екипа на бившия голмайстор на Червените, Валенсия и Атлетико Мадрид и при предишния му престой на “Българска армия” през 2019 година.

Вчера ЦСКА направи първа тренировка под ръководството на Любо Пенев. Тя се проведе на клубната база в Панчарево, като единствените отсъстващи бяха ангажираните с националния отбор Петър Занев и Георги Йомов.

Това е четвъртото завръщане на Любо Пенев на кормилото на Червените, като по този показател той се изравни с друга изтъкната фигура на клуба – Стойчо Младенов.

Едноличен лидер в своеобразната класация продължава да е Димитър Пенев, който е оглавявал Армейците в шест периода.

Както вече стана ясно, мястото на Любо Пенев в Царско село беше заето от доскорошния наставник на Ботев (Враца) Антони Здравков. Столичният клуб съобщи, че вчера двамата са провели разговор, за да обменят информация за играчите и начина на работа.

Здравков ще работи заедно с Валентин Илиев, който ще изпълнява функциите на асистент и кондиционния треньор Ивайло Младенов.

Първият официален мач на Любо Пенев при четвъртото му завръщане като старши треньор на ЦСКА ще бъде на 10 април, когато Червените посрещат Арда (Кърджали).

ЦСКА заема трета позиция във временното класиране на Efbet Лига с 43 точки, колкото има и вторият Локомотив Пловдив. Арда е четвърти с 38.