Испанска медия: Завръщането на Неймар в Барселона е все по-близо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бразилецът се е договорил с каталунския гранд

Испанското издание „El Chiringuito“ съобщава, че бразилецът Неймар е постигнал договорка с Барселона с личните условия. Футболистът на ПСЖ ще взима 13 милиона евро на година плюс бонуси, като ще подпише контракт за 2+1 години. Но евентуален трансфер може да се случи само ако Неймар разтрогне с настоящия си клуб СЖ.

Двете страни са оптимистично настроени, че Неймар отново ще играе на „Камп Ноу“. През последните няколко часа се засилва възможността Неймар да напусне Пари Сен Жермен, за да играе за Барселона. В ПСЖ не включват Неймар в плановете за сезон 2023/24 и бразилецът си търси нов отбор.

Текущият договор на Неймар с ПСЖ е до 2025 г., но бразилският нападател напълно загуби връзката си с борда, както и с феновете, и Барселона иска да извлече полза от ситуацията, като го върне обратно на “Камп Ноу”.

В клуба пък се водят дебати за завръщането на Неймар. Треньорът Шави е против връщането на бразилеца. Мениджърът е на мнение, че Неймар просто не се вписва в неговия стил на игра и поведението му е възможно да създаде проблеми в съблекалнята. Президентът Жоан Лапорта пък настоява Ней отново да играе за каталунския гранд. Може би през следващата седмица ще стане ясно дали Неймар отново ще облече екипа на Барса.