Италианска легенда с унищожителна критика към играч на Ювентус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Уестън Маккени не става за отбор, който да се бори за титлата", заяви Паоло ди Канио

Ювентус беше предупреден от бившата звезда на “старата госпожа” Паоло Ди Канио, че Уестън Маккени не е достатъчно добър за отбор, който да се бори за титлата в Серия А.

Националът на САЩ се завърна в Торино през лятото, след като прекара втората половина на миналия сезон под наем в Лийдс. Докато беше на “Елън Роуд”, Маккени претърпя изпадане от Висшата лига и не оказа голямо влияние в английския футбол. Маккени беше върнат обратно в групата на Юве от Масимилиано Алегри предвид отсъствието на Пол Погба, но беше заменен от сънародника си Тимъти Уеа един час игра след разочароващо поражение с 2:4 от Сасуоло в събота.

Италианската легенда Паоло Ди Канио, който прекара три години в „бианконерите“ между 1990 и 1993 г., каза пред Sky Sport Italia: „Макени бе даден под наем на Лийдс и допринесе за тяхното изпадане, може ли да бъде редовен играч в отбор, който печели титлата? Не искам да унищожавам играча, като казвам, че не е способен. Гати, Мирети, Маккени – за колко отбора биха играли тези трима играчи? Това играчи ли са да спечелят шампионата?“

Халфът Уестън Маккени участва във всичките пет мача на Юве в Серия А този сезон, като преди месеци се считаше за излишен на “Алианц Стейдиъм”.