Ивайло Петев: Ще направим всичко възможно да затрудним Аякс
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ще имаме щастието да срещнем една от най-големите футболни машини в Европа и в света", каза треньорът на "орлите"

Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев говори на официалната пресконференция преди домакинството на нидерландския гранд Аякс в плейофната фаза на Лига Европа. Българският специалист заяви, че за “орлите” е щастие да се изправят срещу една от най-големите футболни машини в света. Той обяви, че Лудогорец ще направи всичко възможно да затрудни своя именит съперник, който разполага с много индивидуална класа.

„Ние ще имаме щастието да срещнем една от най-големите футболни машини в Европа и в света. Това е отбор, който е дал много играчи на целия свят. За нас е щастие, че имаме възможност да премерим сили с тях. Нашите играчи са готови, вярвам им на 100%. Най-важното е да играем като отбор и да бъдем сплотени. Да, понякога допускаме и грешки, но ние знаем нашите проблеми и работим върху тях, за да не се повтарят. Очаква ни голямо зрелище и се надявам да покажем добър футбол и добра игра“, заяви Петев.

„Пред нашите привърженици сме показали какво можем. Нужно е да работим повече в мачовете като гост. Допускаме грешки, знаем ги, работим върху тях. Важното е да покажем добро лице, добра енергия и страст за игра“, заяви Петев.

“Няма да ни е лесно срещу Аякс. Гледах им доста мачове. Добър отбор с класа във всеки играч. Ще направим всичко възможност да ги затрудним и да прокараме нашите идеи в играта“, допълни треньорът на Лудогорец.

„В живота на всяка цена няма. Да, мачът срещу Аякс е малко е по-различен. Различен е двубоят и съперникът, който не е от класата на отборите, с които играхме до момента. Утре ще видим докъде сме стигнали с нашето развитие като отбор. Трябва да вярваме в себе си“, добави Ивайло Петев.