Иван Василев е учуден от назначаването на Гутева на мача с Янтра
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Съжалявам, че не победихме в Пазарджик, получи се добър мач"

Президентът на Локомотив (София) Иван Василев съжалява, че „железничарите“ са изпуснали победата в двубоя с Хебър вчера в Пазарджик. „Червено-черните“ водеха с 1:0, но в края на срещата допуснаха изравняване и взеха само точка.

„Съжалявам, че не победихме в Пазарджик. Получи се добър мач, което беше радост и празник за града, за техните и нашите фенове. Домакините играят никак нелош футбол, явно ръководството им и треньорският щаб си вършат на ниво работата. Питате ме за отменения наш гол? Не съм гледал на повторения ситуацията, но щом съдиите така са преценили…“, споделя Василев пред “Блиц”.

Босът на столичани направи и коментар по повод назначаването на Християна Гутева за рефер на двубоя с Янтра в четвъртък. „Моите уважения към Християна Гутева, но ми е малко странно, че за такъв възлов мач между претендент за Първа лига и отбор, който се бори да не изпадне, се назначава съдия от Габрово. Това донякъде е конфликт на интереси. Но аз съм сигурен, че Гутева ще си свърши чудесно задачата на футболния терен.“