Издънка на Арсенал поема към Турция
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Два клуба са влезли в битка за подписа на Николас Пепе

Два турски клуба са отправили оферта към крилото на Арсенал Николас Пепе, твърди спортният журналист Руди Галети. Смята се, че тези два тима са Фенербахче и Бешикташ, които са водеща сила в страната си.

Престоят на Пепе на “Емирейтс” започна на първи август 2019 година. Тогава той официално премина в състава на “топчиите”, които платиха за неговите услуги 80 милиона евро на френския Лил. За Пепе се говореха много добри неща по това време и той бе смятан за един от най-обещаващите таланти в Лига 1.

Висшата лига обаче се оказа твърде голяма хапка за неговата уста. Пепе записа кошмарна дебютна кампания, последвана от още два не по-добри сезона. Това накара Арсенал да му позволи да се върне във Франция през миналата кампания, но под наем в отбора на Ница.

Представянето му и там обаче изглежда не е задоволило Микел Артета, който се надява да продаде котдиовоареца това лято, за да компенсира големите харчове, които направи от юни насам. Очаква се Бешикташ и Фенербахче да изпратят официални оферти за Пепе в следващите дни. Въпросът е дали крилото обаче е склонно да заиграе извън топ 5 първенствата на Европа.