Изненадващ вариант за заместник на контузения Алаба в Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Рафаел Варан може сензационно да се завърне на "Бернабеу"

Френският защитник на Манчестър Юнайтед – Рафаел Варан, може отново да облече екипa на Реал Мадрид. Различни източници споделят новината, че испанският гранд ще се опита да върне французина на “Бернабеу” за заместник на контузения дългосрочно Давид Алаба.

Сезонът за Алаба приключи, след като австриецът получи тежка травма. Бившият бранител на Байерн Мюнхен ще се възстановява от операция на скъсана предна кръстна връзка на лявото си коляно и е аут от сметките на Карло Анчелоти.

Рафаел Варан игра за Реал Мадрид от 2011 до 2021 г. и за този период три пъти стана шампион на Испания и спечели четири пъти Шампионската лига. През лятото на 2021 г., след успешни години в испанския клуб, той премина в Манчестър Юнайтед, подписвайки договор до 30 юни 2025 г.

През настоящата кампания 30-годишният френски защитник записа 14 мача за „червените дяволи“ във всички турнири, като има 1 гол. Спекулираше се, че Варан не е доволен от ситуацията на “Олд Трафорд” и обмисля да напусне. Интерес към Варан има от клубове от Саудитска Арабия, като сега и Реал Мадрид може да влезе в битка за подписа му.