Добави коментар
Бразилия и Португалия са фаворити съответно срещу Хърватия и Мароко

Във вчерашния ден (6 декември) бе оформен и последния 1/4-финален двубой на Световното първенство – Мароко срещу Португалия. Така вече са ясни всички четвъртфинални сблъсъци в Катар. Очакват ни страхотни двубои в петък и събота. Нека разгледаме тиража на Betano България и проверим кои държави са фаворити за класиране на полуфиналите. Прави впечатление от коефициентите, че в два от мачовете има изявени фаворити, а другите два двубоя са по-равностойни.

1/4-финалите на Мондиала в Катар стартират в петък от 17:00 ч. – Хърватия се изправя срещу Бразилия. „Селесао“ е изявен фаворит за победата според Betano. Коефициентът за успех на бразилците в редовното време е 1.37. Те ще бъдат доста по-свежи, след като разбиха Южна Корея за едно полувреме и спестиха сили, докато Хърватия игра продължения и дузпи срещу Япония.

Първият мега сблъсък в Катар на 1/4-финалите е Нидерландия срещу Аржентина (петък 21:00 ч.). Betano дава предимство на Лионел Меси и компания, но не отписва нидерландците. Луис ван Гаал е видял всичко във футбола, а в състава на „лалетата“ има много класни играчи. Коефициентът за Аржентина да се класира е 1.65, докато за Нидерландия -2.27.

В събота, 10 декември, първият 1/4-финал е между Мароко и Португалия. Мароканците елиминираха Испания, докато „мореплавателите“ разгромиха Швейцария с 6:1. Португалският тим е фаворит за победата в Betano с коефициент 1.70 за краен успех. Дали обаче Мароко няма да поднесе нова голяма изненада на Световното първенство?

Фазата на 1/4-финалите завършва с очаквания с най-голям интерес двубой – Англия срещу Франция. Световните шампиони от Франция са леки фаворити в сблъсъка. Betano им дава 2.42 за победа в редовното време, докато Англия да спечели е 3.00. На пазара „Да се класира“ фаворит е Франция с 1.78, докато за „Трите лъва“ ставката е 2.05.

 

Добави коментар
Гласувай:
4.3/5 - 14 гласували