Камбуров: Постигаме перфектни резултати, не мисля да се отказвам
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"ЦСКА-София не ни надиграха, можехме и ние да бием", сподели опитният голмайстор

Звездата на ЦСКА 1948 Мартин Камбуров бе награден за “Играч на месеца” за октомври. Ветеранът сподели, че резултатите на “червените” до момента са много добри. Камбуров сподели, че не мисли да се отказва, тъй като е в много добро физическо състояние. Според него друг играч освен Матиас Курьор трудно може да вкара 16 гола в лигата.

“Благодаря за наградата. Това означава, че съм се представил добре, макар да не знам в кои двубои съм участвал. Аз съм добре, но всеки клуб има заразени футболисти. Осават ни два мача до края, така че трябва да ги изиграем по най-добрия начин и да вземем максимум точки. Надявам се да нямаме играчи с коронавирус, но това не зависи от нас. След това ще почиваме и се готвим за пролетта“.

“След като се завърнах от Китай бях на 32 години, не виждам причина защо трябва да се отказвам, след като бележа по 15, 20 гола на сезон. Показвам едно постоянство, което ме кара да продължавам. Достигнал съм до този рекорд и да се откажа няма да ми отива. Ако знам, че след 5 срещи ще го мина, ще знам кога да спра. Имам 8 гола, ако вкарам още толкова, ще имам 16. Убеден съм, че освен Курьор, друг трудно ще отбележи 16 гола в първенството. Не виждам защо трябва да спра веднага.”

“Резултатите ни до момента през сезона са са перфектни. Бяхме надиграни само на “Герена”. ЦСКА-София не ни надиграха, можехме и ние да бием. Справяме се доста добре, похвално е, че се налагат млади български футболисти”.

В събота Камбуров ще се изправи срещу бившия си отбор Берое и направи коментар по този повод.

“Няма как да има сантименти срещу Берое. Изкарах уникални три години в клуб, само суперлативи за Стара Загора. Сега съм в друг тим и трябва да си върша работата. Когато отиваш към края на кариерта, всяка тренировка ти е удоволствие, а мачът – десерта”, сподели той.

Нападателят на ЦСКА 1948 каза още, че е локомотивец и се радва на разгромната победа на Локо над Ботев с 6:0.