Добави коментар
59-годишният специалист остана доволен от своите играчи и заяви, че Левски трябва да разчита на юношеската си школа.

Старши треньорът на Левски Лом Емил Велев коментира представянето на своя тим, юношите в Левски и наставника Живко Миланов. Кокала похвали „сините“, че са стартирали само с един чужденец.

„Стана хубава контрола. Видях нещата, които исках да се случат. Резултатите не са важни, но никой не иска да губи. Засега сме привлекли само двама играчи. Още не сме решили каква ще е целта за сезона. Искаме да се стабилизираме във Втора Лига. Търсим качествени играчи на всяка позиция“, започна Велев.

„Левски трябва да разчита на школата си. Похвално е, че имаше само един чужденец. Юношите играха добре, през второто те доминираха напълно. За това все пак си има и обективни причини, тъй като водим доста тежка подготовка. Съобразил съм мачовете според подготовката“.

„Смятам, че Сираков трябва да има решение на проблемите. Знаем, че не е лесно да се намират спонсори и пари. Левски обаче е голям клуб и трябва по-голямо старание, за да се намери това, което е нужно“.

„Има желание за работа Живко Миланов, но както и той казва – неяснотата го притеснява, както него, така и играчите. Те обаче трябва да се справят с това напрежение“.

„Имаме определен бюджет, който не трябва да надхвърляме. Търсим перспективни играчи, виждате, че имаме 6-7 юноши от школата именно на Левски София. Приятно съм изненадан от кмета. В момента стадионът и теренът са в перфектно състояние. Има всички условия играчите да дават всичко от себе си и да постигат добри резултати“, завърши Кокала.

Добави коментар
Гласувай: