Конте: Тотнъм е важен клуб в Англия и важен клуб в света
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Мисля, че феновете заслужават един конкурентен тим с воля за битка", каза той.

Новият мениджър на Тотнъм Антонио Конте си постави за цел отборът му да практикува атрактивен футбол и да показва постоянство в изявите си.

Италианецът парафира с английския тим за година и половина, като замени на поста Нуно Еспирито Санто.

„Моята треньорска философия е много проста – да играя добър и атрактивен футбол за нашите фенове. Да имам стабилен отбор, който да не бъде на приливи и отливи. Мисля, че феновете заслужават един конкурентен тим с воля за битка. Ще направя всичко, за да заслужа тяхната подкрепа. Подобен тип ситуация повишава желанието за работа и за това да бъде свършено нещо важно за феновете на този клуб. Това е страхотна възможност, чест да стана мениджър на този отбор“, заяви Конте в първото си интервю за клубната телевизия на “шпорите”.

„Миналото е важно и аз съм горд. За мен, новото предизвикателство е Тотнъм. Искам те да станат важна част от моята кариера като мениджър. Клубът и Даниел Леви ме искаха силно. Имаше обаждане от Тотнъм през лятото, но бях много ясен с клуба, защото тъкмо бях завършил важен сезон с Интер, труден сезон, и честно казано не беше правилният момент да започна ново преживяване. Предпочитам да изчакам, да се насладя на времето извън професията със семейството ми, а и все още бях емоционално свързан със случилото се в Интер. Тотнъм е важен клуб в Англия и важен клуб в света. Стадионът и тренировъчната база са прекрасни“, каза още италианецът.