Добави коментар
Сръбският специалист заяви, че и срещу македонците трябва да се играе с много адреналин

Дебютиралият с убедителна победа на кормилото на България – Младен Кръстаич, изрази увереността си, че предвожданата от него формация ще успее да спечели трите точки и в утрешното гостуване на Северна Македония в Лигата на нациите.

В петък България прегази аутсайдера Гибралтар с 5:1, а утре в Скопие ще изиграе последния си мач в тазгодишното издание в надпреварата.

„Няма мачове без значение,“ заяви Кръстаич. „Ще се стараем да победим, разбира се. Мачът с Гибралтар мина – казахме, че ще победим и наистина победихме. За българския отбор е много важно да има концентрация за 90 минути и желанието да се победи.

„Македония е добър отбор, очаквам труден мач, трябва да почувстваме енергията, която присъстваше на мача с Гибралтар.

„Моля, преведете точно (б.а. – обръща се към преводача), защото разбирам български език. Играхме с много адреналин и утре също така трябва да играем. Трябва само да излезем на терена, да се концентрираме, това е нашето работно място.

„Ситуацията извън терена ли? Тя е работа на политиците. Ще играем толкова атрактивно, колкото ни разреши противникът. Ако загубим, как ще сме играли атрактивно? Ако е добър резултатът, трябва да сме играли добре. Играчите ми са способни на тези работи…“

Добави коментар
Гласувай:
3.7/5 - 16 гласували