Крушчич: Не сме в криза, нямам ултиматум от Ганчев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде пресконференция, преди утрешния двубой от ¼ финалите на Купата на България срещу Ботев (Враца). Наставникът смята, че отборът не е в криза. Той сподели още, че е провел телефонен разговор, със собственика Гриша Ганчев, който не му е поставил ултиматум.

„Не можах да спя добре. Много анализирахме, защо играхме толкова зле, какво не се получи. Това е нормално, но не трябва да повтаряме подобно представяне. Няма много време за подготовка, защото срещите са на всеки три дни. Днес, ще тренираме тактиката.“ – каза Крушчич.

„Всеки ден поддържам комуникация с ръководството, не точно с Гриша Ганчев. След последния мач се чухме по телефона. Търсехме решения, но не ми е поставял ултиматум. Тук не се работи така, не се дават ултиматуми. Аз не чувстван подобни неща. Нормално е да провеждаме разговори“ – коментира сърбинът по темата дали може да бъде сменен.

„Ботев (Враца) промениха състава от есента, привлякоха няколко опитни играчи. Играят с нова схема, имат много високи футболисти. Трябва да подходим сериозно към двубоя. Проучили сме добрите и слабите им страни. Имат високи състезатели, вкараха три пъти на Арда от статични положения.“ – каза Крушчич за предстоящия мач за Купата.

„Това е първата ни загуба от октомври месец. Направихме голяма серия от сухи мрежи, няколко месеца. Съкратихме изоставането от първите места. Случи се да загубим от Царско село. Нямам оправдание за това и не съм човек, който ще тръгне да се оправдава.“ – отново се върна към загубата наставника.

„Шефовете виждат дали работим качествено. Мнението ми е , че няма криза в отбора. Дори и Ливърпул загуби с 3:0 от Уотфорд. На всеки се случва да загуби. Пет месеца ме питате едни и същи неща, и след победа, и след загуба. На мен не ми влияят, даже ме мотивират.“

„Понякога имаме проблеми. Те са свързани с наказани или контузени играчи. Други проблеми нямам. Преди срещата Иван Турицов почувства болки в бедрото. Не исках да рискувам да го загубим за по-дълъг период. Албентоса не е готов а игра, Тиаго също е контузен, но пък Занев ще бъде на линия.“ – разясни сърбинът.

„Али Соу получава много критики, но той е голмайстор номер едно на ЦСКА. В мача с Царско село не създадохме достатъчно чисти голови положения. Работим постоянно, за да се подобряваме. Аз, като старши треньор, заставам зад Соу и му имам пълно доверие. Хубаво е, че излиза на добри ситуации, но се нуждае от повече концентрация и по добра работа в тренировъчния процес. Сигурен съм, че рано или късно, ще започне да бележи попадения.“ – изказа пълна подкрепа за Али Соу Крушчич.