google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Черно море картотекира Георги Божилов

Головото бижу в селекцията на Черно море Матиас Курьор за пореден път приковава вниманието върху себе си.

Няма как да не е така, след като националът на Мартиника прави фурор в Първа лига, като от началото на сезона в Първа лига вече е реализирал 11 попадения.

Един от клубовете, който проявява интерес към Курьор е тимът от Обединените Арабски Емирства – Ал Фуджайра, който стартира с две загуби надпреварата в местния шампионат.

Любпопитно е да се отбележи, че отборът, който в момента се води от сръбския специалист Горан Туфеджич, през сезон 2017-1018 година бе воден от Диего Армандо Марадона.

Тогава Ал Фуджайра играеше във втория ешелон, а в края на сезона аржентинската супер звезда напусна, след като не успя да спечели промоция за елита.

В същото време стана ясно, че Моряците са картотекирали Георги Божилов и той ще е на разположение за домакинството с ЦСКА 1948. Миналата седмица 33-годишният нападател подписа нов контракт с варненци.

Божилов игра за последно в Първа лига през декември 2018 година в двубоя с Витоша (Бистрица). След това обаче се контузи тежко, а през това време договорът му с Черно море изтече.