Лечков: “Въпросът за нов селекционер не стои на дневен ред”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бившият халф също заяви, че финландците не са ни превъзхождали

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков заяви, че преди изиграването на последния мач в групата е излишно да се коментира необходимостта от нов селекционер.

“Положителното е, че се даде възможност на други момчета какво могат,” заяви Лечков. “Има още един мач и няма смисъл да коментираме дали има нужда от нов селекционер. Този въпрос не стои на дневен ред.

“Реално погледнато Финландия с нищо не ни превъзхожда. Вкараха ни два гола от два удара. треньорите да направят анализи и да посочат грешките. Равностойни отбори, можеше да е 2:2, но изпуснахме дузпата. Имаме и болни от COVID-19, това е реалността.

“Казах преди 10 години, нека си видим си видим вътрешното първенство, да видим мачовете сряда и събота, кои българи играят, вижте Северна Македония, къде играят те, къде играят нашите момчета.

“Винаги съм казвал, че нашите трябва да покажат най-доброто от себе си. Може би прекалено много сме се радвали, вдигнахме летвата.

“Безкрайно ми е мъчно, трябва да имаме силно вътрешно първенство. Все по-малко имат желание младите за спорт, това е положението, всички сме виновни, дали аз, дали вие сте.”