Лечков: “Въпросът за нов селекционер не стои на дневен ред”

Лечков: "Въпросът за нов селекционер не стои на дневен ред" 1
0 0
Бившият халф също заяви, че финландците не са ни превъзхождали

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков заяви, че преди изиграването на последния мач в групата е излишно да се коментира необходимостта от нов селекционер.

“Положителното е, че се даде възможност на други момчета какво могат,” заяви Лечков. “Има още един мач и няма смисъл да коментираме дали има нужда от нов селекционер. Този въпрос не стои на дневен ред.

“Реално погледнато Финландия с нищо не ни превъзхожда. Вкараха ни два гола от два удара. треньорите да направят анализи и да посочат грешките. Равностойни отбори, можеше да е 2:2, но изпуснахме дузпата. Имаме и болни от COVID-19, това е реалността.

“Казах преди 10 години, нека си видим си видим вътрешното първенство, да видим мачовете сряда и събота, кои българи играят, вижте Северна Македония, къде играят те, къде играят нашите момчета.

“Винаги съм казвал, че нашите трябва да покажат най-доброто от себе си. Може би прекалено много сме се радвали, вдигнахме летвата.

“Безкрайно ми е мъчно, трябва да имаме силно вътрешно първенство. Все по-малко имат желание младите за спорт, това е положението, всички сме виновни, дали аз, дали вие сте.”