Левски и Айнтрахт обявиха съставите си за предстоящия сблъсък
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" вярват в чудото

Старши треньорът на Левски Николай Костов и неговият колега Дино Топмьолер обявиха футболистите, на които ще разчитат от първата минута в двубоя, който ще се играе между тях тази вечер. Срещата ще започне в 21:30 часа и ще определи, кой ще бъде отборът, който ще достигне до групите на Лигата на конференциите.

В съставът на Левски личат две съществени промени. Първата е, че Дарлан ще започне на мястото на Джавад Ел-Джемили, а втората е, че Келиан ван дер Каап ще започне от първата минута вместо младия Асен Митков. Това най-вероятно ще означава, че Костов ще заложи на схема с петима бранители, вместо на такава с четирима както бе в първия мач.

В състава на Айнтрахт също личи една голяма промяна. Звездата на тима Рандал Коло Муани не е дори в групата, тъй като се смята, че той вече е договорил трансфера си в ПСЖ и не желае да рискува да се контузи.

Ето ги и стартовите състави на двата отбора:

Айнтрахт: Кевин Трап (К) – 35. Тута, 4. Робин Кох, 3. Улиян Пачо – 26. Жуниор Дина Ебимбе, 15. Ельес Шкири, 6. Кристиян Якич, 24. Аурелио Бута, 27. Марио Гьотце, 7. Омар Мармуш, Пакстен Аарънсън

Левски: 1. Пламен Андреев – 5. Келиан ван дер Каап, 50. Кристиян Димитров, 33. Хосе Кордоба,, 2. Жереми Петрис, 8. Андриан Краев (К), 37. Дарлан, 6. Цунами – 7. Роналдо, 9. Рикардиньо, 17. Уелтън