Левски стартира продажбата на билети за столичното дерби с ЦСКА 1948
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Феновете на "сините" вече може да си закупят пропуски за срещата в събота

Левски започва новия сезон с домакинство на ЦСКА 1948 тази събота. “Сините” информираха за началото на продажбата на билетите за двубоя срещу “червените” от 1-вия кръг на efbet Лига. В своя официален сайт, клубът от “Георги Аспарухов” обявява как феновете могат да се сдобият с билети.

Левскари,

В събота „сините“ излизат в първия си мач за новия сезон и е време отново да застанем рамо до рамо в името на любимия отбор. Футболистите на Николай Костов са готови за битка и ще очакват незаменимата подкрепа на своя 12-ти играч.

Всички заедно за „Левски“!

От днес в продажба са билетите за мача от 1-ия кръг на новия шампионат срещу „ЦСКА 1948“. Двубоят е на 15 юли, събота от 18:45 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“! Пропуските се продават до изчерпване на количествата в официалния магазин на „ПФК Левски“, в мрежата на Eventim и онлайн“, пишат от “Герена”.

Левски ще се стреми да започне новото първенство с победа срещу директен конкурент за челните позиции. През изминалия сезон “сините” финишираха 4-ти в крайното подреждане, докато ЦСКА 1948 завърши на 3-ата позиция.