Лигата на конференциите продължава със шест двубоя
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тимовете, които не успеят да продължат напред, окончателно ще приключат своето европейско приключение за настоящата кампания.

Тази вечер ще се изиграят първите шест срещи от реваншите на втория квалификационен етап от надпреварата за Лигата на конференциите. Тимовете, които не успеят да продължат напред, окончателно ще приключат своето европейско приключение за настоящата кампания.

От 18:00 наше време Валмиера ще се изправи в почти протоколна среща с Тре Пене, тъй като преди седем дни взеха успеха с класическото 3:0.

От 20:30 пък Балзан ще направи опит да преодолее двата гола пасив срещу Неман, а турския Фенербахче излиза в абсолютно протоколен двубой в който единствено ще утвърди продължаването си в турнира след като разпиля Зимбру с 5:0 преди седмица.

Половин час след това Есперанж и ТНС ще разрешат сметките си и ще довършат работата си от миналата седмица, когато си врътнаха реми 1:1.

В късните срещи днес от 21:45 Партизани ще влезе в битка да запази минималната си преднина срещу Атлетик Клуб Ескалдес, докато в 22:00 Будучност (Подгорица) ще се изправи срещу Струга и имат шанс да запазят евроучастието си поне за още един кръг, но ако успеят да обърнат развоя на ситуацията, защото загубиха с 0:1 преди седмица.