Ливърпул и Арсенал изпратили скаути да гледат бразилски талант
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двата гранда от Висшата лига се интересуват от услугите на 22-годишния бразилски дефанзивен халф Андре

Отборите на Ливърпул и Арсенал искат да имат Андре в редиците си. 22-годишният дефанзивен полузащитник напоследък направи чудеса за Флуминензе и впечатляващите му изяви привлякоха погледите на доста топ клубове в Европа.

Андре премина през редиците на Флуминензе и стигна до първия им отбор през март 2021 г. 22-годишният играч се превърна в един от най-важните играчи на бразилския клуб и неговата последователност му помогна да спечели място в националния отбор на Бразилия. Въпреки че има договор с клуба до края на 2026 г., Андре се очаква да се присъедини към топ европейски отбор през 2024 г. предвид големия интерес към него.

Ливърпул и Арсенал са два английски гранда, които имат сериозен интерес към 22-годишния футболист. И двата клуба наскоро изпратиха свои представители в Бразилия, за да наблюдават Андре в игра за Флуминензе. Скаутите присъстваха на стадион Маракана и следяха отблизо изявите на халфа.

И двата клуба изглежда искат да вземат Андре през зимата. “Червените” от “Анфийлд” може да са подписали с няколко полузащитници през лятото, но имат нужда от още един дефанзивен халф и изглежда, че Андре е много подходящ за мърсисайдския клуб.

Междувременно Арсенал също търси да добави още един полузащитник към своята халфова линия и вижда страхотен потенциал във футболиста на Флуминензе. Микел Артета иска да има достатъчно дълбочина в центъра на терена, тъй като клубът иска да се бори за титлата и да се представи силно в Шампионска лига.