Шампионска лига се завръща с осем вълнуващи двубоя
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Милан срещу ПСЖ приковава вниманието тази вечер

Битките от груповата фаза на Шампионска лига се подновяват тази вечер с мачовете от четвъртия кръг на турнира. Очакват ни осем вълнуващи двубоя с участието на някои от най-добрите клубове на Стария континент. Два мача от 19:45 ч. поставят началото на днешната програма – Борусия Дортмунд срещу Нюкасъл и Шахтьор срещу Барселона.

Барселона напълно доминира в своята група и ще преследва нов успех над украинския Шахтьор Донецк, като мачът ще се играе в Хамбург. Барса спечели преди две седмици с 2:1 пред своите фенове срещу този съперник. Очакванията са за нов успех на каталунския гранд, който би ги класирал на 1/8-финалите в турнира.

Борусия Дортмунд срещу Нюкасъл е едно от дербитата днес в ШЛ. Двата тима са в група F, като ‘жълто-черните’ постигнаха изненадващ успех в Англия с 1:0 преди две седмици. Нюкасъл ще търси реванш срещу германския съперник и “свраките” ще са уверени във възможностите си, след като наскоро спечелиха срещу Ман Сити и Арсенал в мачове на домашната сцена.

В другия мач от група F, от 22:00 ч. на “Сан Сиро” Милан приветства Пари Сен Жермен. “Росонерите” не само са в търсене на първа победа в групите на ШЛ този сезон, но и на първи вкаран гол. До момента те имат две нулеви ремита и загуба с 0:3 от ПСЖ. Парижани пък могат да направят важна крачка към директните елиминации с положителен резултат в Милано.

Доста интересно ще бъде тази вечер и в Рим, където Лацио приема Фейенорд. Нидерландският тим записа страхотна победа с 3:1 над “орлите” у дома. Сега Фейенорд е лидер в групата с 6 точки – с една пред втория Атлетико Мадрид, който приема Селтик. Лацио е с 4 пункта на третото място и ще преследва задължителна победа, за да подобри шансовете си за излизане от групата.

В група G големият фаворит Ман Сити приема Йънг Бойс и надали ще допусне грешна стъпка, докато РБ Лайпциг гостува на Цървена звезда. Победи за “гражданите” и “червените бикове” ще означават, че двата отбора се класират на 1/8-финалите в състезанието.

Ефбет предлага богат избор от залози за футболните мачове от Шампионска лига. Научете как да се регистрирате в ефбет, за да се възползвате от тези възможности.