Ливърпул няма да продава колумбиец в Саудитска Арабия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Клоп не е загубил вяра в Луис Диаз

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е взел окончателно решение да не продава колумбийския талант Луис Диас на Ал Хилал, съобщава Фабрицио Романо. Офертата, която пристигна за крилото не бе никак малка – 50 милиона евро. Въпреки това обаче Клоп не възнамерява да променя решението си.

Луис Диас започна много силно престоя си на “Анфийлд”. Той се присъедини към тима на мърсисайдци през зимата на 2022 година и в остатъка от сезона напълно оправда близо 50-те милиона, които Ливърпул патиха на Порто за неговите услуги. Диаз изпъкна със своята завидна скорост и решителност пред противниковата врата. Тези качества му помогнаха бързо да се превърне в любимец на публиката и талисман на отбора.

През миналия сезон обаче нещата се развиха доста зле за Диас. Той получи доста тежка контузия и прекара почти целия сезон в лазарета. Той изигра 17 мача във Висшата лига като повечето бяха в началото на сезона докато все още не бе контузен. След завръщането си в края на кампанията той загатна отново на своите качества, но дългото му отсъствие от терените му се бе отразило.

През следващия сезон Клоп вярва, че Диас отново ще се върне към добрата си форма и ще плаши противниковите отбрани заедно с Диого Жота, Коди Гакпо и Дарвин Нунес.