Манчестър Сити си хареса заместник на Марез
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Рафиня отново е гласен за трансфер извън Барселона

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола смята да привлече крилото на Барселона Рафиня за заместник на напускащия в посока Саудитска Арабия Риад Марез. “Гражданите” ще получат солидна сума за алжиреца, но тя няма да им бъде достатъчна да вземат Рафиня, така че те ще трябва да инвестират допълнителни средства.

Откакто Рафиня премина в Барселона през 2022 година, за неговото напускане се спекулира през всеки един трансферен прозорец. Преди време имаше слухове, че бразилецът е пред трансфер в Челси, но до сделка между двата отбора така и не се стигна.

Проблемът на Барселона обаче не е с качествата на Рафиня или неговото представяне на терена, а с финансовите затруднения, които изпитват. Рафиня е сред най-високо оценените играчи на каталунците, което го прави примамлива цел за редица отбори, които са наясно със ситуацията в Барса и нуждата, която тима има да продава играчи.

За момента обаче мениджърът на Барселона продължава да стои зад становището си, че Рафиня няма да напуска клуба. Испанецът е доволен от него и не би искал да се разделя с него освен ако това не е крайно налижетлно.